Review Guestbook

Had a fabulous stay. Thank you so much! This is a fantastic city. The accomodation is perfect. Thanks for the hospitality!

Kristy, Sylvia + Larie

Utah, USA

Review Booking.com

I would like to say that we enjoyed the ample space which could easily accomodate up to 4 people and also the high Free car parking is a great plus for Netherlands but it was a bit far away from the propertyceilings. In addition, furniture was obviously brand new and the property's cleanliness was spot-on. It was in a very relaxing part of the lovely town of Haarlem. Communication with the host and both check-in and -out were excellent. We also enjoyed a bottle of complementary red wine.

Free car parking is a great plus for Netherlands but it was a bit far away from the property

T. Cinar

Review

Bert Japie 4 dagen geleden op Google 5/5 

Wat een top B&B! De kamers zien er prachtig uit, de locatie is super (in Haarlem centrum) en de gastheer is enorm vriendelijk! Kortom ik raad deze B&B aan, voor iedereen die een heerlijke vakantie wilt beleven!!!!

Kamers 5,0 Service 5,0 Locatie 5,0

Review

Danielle Beets 3 dagen geleden op Google 5/5

 Wat een fijne plek op loop afstand van het centrum van Haarlem. Goede aansluiting met het OV en hier kan je eventueel ook fietsen huren.De locatie is in een prachtig oud gerenoveerd huis, in een rustige straat. De slaapkamer is ruim met alles wat ik nodig heb, zelfs een koffiezet apparaat. Super mooie en nette badkamer met ligbad. De gastheer is vriendelijk en ik kon bij hem terecht voor al mijn vragen over Haarlem e.o, hij denkt zelfs met je mee over wat voor leuks er voor mij te doen was.

Kortom echt een aanrader!
Ik kom hier zeker terug.

 Kamers 5,0 Service 5,0 Locatie 5,0

Review

Rachella Beuving raadt Bed and Breakfast The Rose aan.5 september om 18:34 ·

Lovely B&B, great service and help from Sander and tasty breakfast. Excellent location in the middle of the centre and close to the beach. Thanks Sander! Hope to visit Haarlem soon again


Review

Michiel Wijnmaalen raadt Bed and Breakfast The Rose aan.6 september om 20:42 ·

Heel rustig, mooie omgeving, top!

Ruime kamers · Stille kamers


Review

Jaap de Bode raadt Bed and Breakfast The Rose aan.6 september om 14:36 ·

Heerlijke plek met top service!!

Ruime kamers · Stille kamers

Review

Heico ten Cate raadt Bed and Breakfast The Rose aan.5 september om 16:06 ·

Fantastische plek en een gezellige en vrolijke gastheer, altijd bereid te helpen en je wegwijs te maken in zijn mooie stad.


Review

Summer Cin raadt Bed and Breakfast The Rose aan.5 september om 16:38 ·

Een heerlijke plek om te verblijven ! Super lekker bed en hele fijne douche en alles schoon en nieuw. Sander staat voor je klaar om te zorgen voor een top verblijf in zijn mooie stad Haarlem .

Ruime kamers · Stille kamers

Review

Bernadette Speekenbrink raadt Bed and Breakfast The Rose aan.5 september om 21:54 ·

Het is een heerlijke bed and breakfast met veel ruimte in alle kamers en badkamer. De badkamer is voorzien van alle luxe voorzieningen. Het is een heerlijke plek in hartje centrum van Haarlem... waar vind je zo iets! Laat je verassen door de perfecte gastheer Sander

Ruime kamers · Stille kamers · Nuttige voorzieningen


Review

Woike Helder raadt Bed and Breakfast The Rose aan.5 september om 17:28 ·

Een prachtige ruime B&B, die zeer smaakvol is ingericht op een top locatie! De gastheer doet z’n naam eer aan. Heel vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!

Review

Jivka Appel raadt Bed and Breakfast The Rose aan.5 september om 19:24 ·

Op een supermooie plek staat deze BB! Sander is een leuke gastheer die je alle informatie kan geven over het mooie Haarlem🙌🏻Het is echt even vakantie..🌞

Nuttige voorzieningen · Ruime kamers · Stille kamers

Review

Paula Jap Tjong raadt Bed and Breakfast The Rose aan.5 september om 15:31 ·

Een absolute aanrader. Heerlijk geslapen, goed ontbijt en op top locatie gelegen.

Ruime kamers · Nuttige voorzieningen · Stille kamers